Ardeiul sub formă de penis se vine ca pâinea caldă în Spania. Agricultorii au reușit să obțină un soi de ardei al cărui fruct este similar cu penisul unui bărbat. Inedita legumă a prins foarte bine la turiștii care ajung prin Barcelona.

Spaniolii s-au pus pe cultivat legume obscene care imită organele sexuale. Nevoiți de guvernul local din Barcelona să nu mai vândă la colț de stradă, turiștilor, brelocuri și alte suveniruri inutile, agricultorii spanioli au fost inventivi și au găsit cu ce să atragă turiștii și să le ia banii.

S-au pus pe cultivat ardei care arată precum un penis bărbătesc. Prin intermediul unei tonete pietonale din La Rambla, spaniolii vând zilnici ardeiul, turiștilor, care inițial se amuză, după care îl cumpără fie doar și pentru a-l arăta prietenilor. În timp ce alții îl savurează cu plăcere.

Agricultorii spanioli vor să lanseze pe piață și pepeni cu sfârcuri erecte și flori în formă de vulvă.

Turiștii pot cumpăra de la spanioli și semințe astfel încât își pot cultiva în propria grădină legumele obscene care imită organele genitale masculine.

Cu siguranță ardeii sub formă de penis ar avea mare succes în închisorile de femei. Penitenciarele din Spania ar putea spori astfel producția de ardei sub formă de penis, dacă ar cumpăra leguma obscenă de la agricultorii din Barcelona.