Steaua senatoarei Şoşoacă îşi pierde strlucirea după ce s-a rupt lanţul de iubire cu Simion. Zilele „alesului neamului” sunt numărate în partidul cu nume de metal preţios. George Simion se pregăteşte să o dea afară pe Diana Șoșoacă în speranţa că partidul său va intra la guvernare.

Ion Cristoiu crede că George Simion „încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii” în timp ce Diana Șoșoacă a ales o cale „violentă, care sfidează ordinea stabilită”.

„Fără aceste scandaluri, AUR ar fi un partid mort din punct de vedere mediatic, supus embargoului la care e supus orice astfel de partid în Europa. Sînt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare. Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, a declarat Ion Cristoiu.

În ultimele zile, Diana Șoșoacă a fost în centrul atenţiei după ce a plecat din platoul Antena 3 după o dispută verbală cu Mihai Gâdea iar la câteva zile s-a certat în direct şi cu Victor Ciutacu la România TV.