Sorin Ovidiu Vîntu, aflat în spatele gratiilor îl desființează pe actualul Președinte al României, Klaus Iohannis. Afaceristul susține că Iohannis este ”retardat”.

Sorin Ovidiu Vîntu, cel care a țepuit sute de mii de români la FNI, spune despre Iohannis că e prost și retardat.

„Mie mi se pare un ușor retard. Când ești prost, mai bine taci. Când nu mai citește ce i se spune din spate, e grav”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-un interviu acordat lui Radu Banciu pentru B1 TV.

Nici Băsescu nu a scăpat de gura slobodă a lui Vîntu. Afaceristul îl acuză pe Băsescu că a bătut palma cu americanii pentru a ajunge Președintele României.

Sistemul este următorul: Traian Băsescu ca să fie uns ca președinte al României a dat acces americanilor la modul acesta. Americanii au luat Serviciul Român de Informații prin care au cotropit tot ce le-a trecut din suprafața de acțiune a autorităților române. Jocul de distrugere a tuturor centrelor de putere din România nu este gândit de Băsescu. Ăsta e vai mama lui, nu gândește de aici până mâine. Așa se controla serviciul, iar serviciul controlează la rândul lui și în ziua de astăzi. Domnul Hellvig nu face altceva decât să livreze în continuare americanilor ceea ce au nevoie, iar americani i-au scos în faţă pe Coldea și Kovesi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitea din spate. Nu i-ați văzut pe americani? Dar puteți întreba orice paznic! Câte birouri aveau alocate la Parchete, în SRI, ofițerii de la FBI și CIA. Vechii comisari sovietici se cheamă astăzi John, Walker, Smith și așa mai departe”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu.