Sorin Grindeanu îl sabotează și sfidează pe Liviu Dragnea. În timp ce în Parlament o comisie cercetează unde au dispărut 10 miliarde de lei ca urmare a rectificării bugetare operate în august 2016 de Guvernul Cioloș, Premierul Grindeanu dă aviz pozitiv ordonanței cu pricina.

Guvernul Grindeanu a dat un aviz pozitiv pe rectificarea bugetară a Guvernului Cioloș, despre care Curtea de Conturi a spus că este greșită.

În documentul transmis Parlamentului sub semnătura lui Grindeanu se scrie negru pe alb că „se susţine proiectul de lege în forma adoptată de Guvern”, la rubrica punct de vedere asupra proiectului de lege pentru aprobarea OUG 89/2016, prin care s-a făcut ultima rectificare bugetară de către Guvernul Cioloş.

Documentul a fost transmis la Parlament pe data de 3 februarie, la două săptămâni după decizia ca în comisiile de buget să se verifice cum s-a făcut rectificarea.

Parlamentarii şi-au continuat ancheta în comisie, iar pe 14 februarie au emis un raport în care susţin că nu se justifica rectificarea pozitivă.

document grindeanu