Sorin Bădărău a câştigat duminică,  finala turneului Exclusiv NEWS Tenis Cup 2018, la capătul unui meci dramatic, încheiat în trei seturi, prin punct decisiv.

Sorin Bădărău, desemnat cap de serie numărul doi ai turneului RTP 50 de duminică, s-a impus în finală, în faţa lui Alin Todircă, la capătul unui meci dramatic, terminat în trei seturi, prin punct decisiv. A pierdut primul set al finalei cu 11-12, a câştigat apoi setul doi cu 12-8, iar în setul decisiv a condus cu 11-7. Alin Todircă, debutant la RTP, a avut o revenire spectaculoasă până la 11-11, unde în cele din urmă, punctul decisiv a fost adjudecat de Sorin Bădărău.

Astfel că după circa o oră de joc, a doua ediţie a Exclusiv NEWS Tenis Cup a fost câştigată de Sorin Bădărău. Prima ediţie desfăşurată în 24 septembrie 2017 a fost câştigată de Laurenţiu Ionescu care din 25 septembrie pierde cele 50 de puncte RTP.

Sorin Bădăru a primit pentru adjudecarea trofeului, un premiu în valoare de 130 lei, premii de la sponsor, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson şi trofeul câştigătorului, dar şi 50 de puncte RTP.

Sorin Bădărău a declarat că este primul său trofeu cucerit într-un circuit de amatori şi că acesta vine la doar o lună de la debutul său în circuitul Romanian Tenis Premium.

În timp ce Alin Todircă a plecat acasă cu trofeul finalistului, un premiu în bani în valoare de 90 lei, premiu de la sponsor, un voucher de reducere 20% la produsele Wilson şi 30 de puncte RTP.

sorin badarau - alin todirca

A doua ediţie a ExclusivNEWS Tenis Cup a fost cu adevărat interesantă, atât prin prisma finalei extrem de disputate cât şi prin faptul că unul dintre debutanţi în circuit, Dragoş Ţarălungă, a pierdut primul meci, a ajuns să joace al doilea meci din postura de lucky loser şi astfel a ajuns în sferturi de finală unde la limită a ratat calificarea în semifinale.

Andrei Petre, Cristian Tudose şi Cristian Pigulea au bifat primele lor victorii în circuitul RTP. În timp ce principalul favorit la turneului, Vlad Orbişor a pierdut la limită în primul tur în faţa lui Cristian Pigulea. Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP 50 din 9 septembrie 2018:

rezultate rtp 50 - 9 sept 2018