Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă în ziua de Paște, la turneul de tenis de la Madrid

Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă în ziua de Paște, la turneul de tenis de la Madrid
loading...

Sorana Cîrstea dă semne că revine în forță în tenisul mondial. Românca a reușit duminică să o elimine în primul tur la Madrid pe sârboaica Jelena Jankovic și astfel să se apropie de top 100 mondial.

Beneficiara unui wild card, Sorana Cîrstea a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminică, în runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

Românca s-a impus într-o oră și 20 de minute în fața unei adversare experimentate care ocupă în prezent locul 23 mondial.

Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 28.220 euro și 65 de puncte WTA, iar următoarea adversară va fi o altă jucătoare din spațiul ex-iugoslav Danka Kovinic.

În schimb, Monica Niculescu (28 ani, 31 WTA) a fost învinsă neașteptat de americanca Louisa Chirico (19 ani, 133 WTA), venită din calificări, cu 7-5, 6-1.

În turul al doilea s-a calificat duminică și Patricia Țig, după victoria reușită în fața rusoaicei Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<