Sorana Cîrstea are parte de o vacanţă de coşmar în Statele Unite. Românca este hărţuită de oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru controalele anti*doping. Cîrstea a fost testată de trei ori în câteva zile, astfel încât are probleme la o mână.

Aflată în vacanţă peste Ocean, întrucât şi-a încheiat activitatea competiţională pe 2017, Sorana Cîrstea este deranjată de controalele extrem de dese ale ITF.

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis au supus-o pe româncă al trei controale anti-doping în doar câteva zile.

Sorana i-a acuzat de exces de zel pe oficialii din tenis, postând o imagine, ştearsă ulterior de pe Twitter, în care apar recipientele pentru recoltat sânge.

„E al treilea test anti-doping de când sunt în vacanţă”, s-a plâns jucătoarea din Târgovişte.

Sorana Cîrstea a avut un sezon excelent în 2017 reuşind să urce pe locul 37 mondial. Românca a plecat să-şi încarce bateriile în SUA, acolo unde s-a întâlnit şi cu prietena Ana Ivanovic. Jucătoarele de tenis sunt testate anti-doping inclusiv în timpul liber, oriunde s-ar afla şi indiferent de perioadă. Fiecare tenismenă de top e supusă la 10-20 de controale într-un an.

Pe fondul stresului provocat de amplele controale, Cîrstea a purtat orteză la mâna dreaptă atunci când a ieşit în oraş, semn că simte dureri mari.

sorana cirstea test doping sua