Sorana Cîrstea, calvar în SUA. Iată ce a păţit după ce a fost testată anti-doping de trei ori!

Sorana Cîrstea, calvar în SUA. Iată ce a păţit după ce a fost testată anti-doping de trei ori!
loading...

Sorana Cîrstea are parte de o vacanţă de coşmar în Statele Unite. Românca este hărţuită de oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru controalele anti*doping. Cîrstea a fost testată de trei ori în câteva zile, astfel încât are probleme la o mână.

Aflată în vacanţă peste Ocean, întrucât şi-a încheiat activitatea competiţională pe 2017, Sorana Cîrstea este deranjată de controalele extrem de dese ale ITF.

Oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis au supus-o pe româncă al trei controale anti-doping în doar câteva zile.

Sorana i-a acuzat de exces de zel pe oficialii din tenis, postând o imagine, ştearsă ulterior de pe Twitter, în care apar recipientele pentru recoltat sânge.

„E al treilea test anti-doping de când sunt în vacanţă”, s-a plâns jucătoarea din Târgovişte.

Sorana Cîrstea a avut un sezon excelent în 2017 reuşind să urce pe locul 37 mondial. Românca a plecat să-şi încarce bateriile în SUA, acolo unde s-a întâlnit şi cu prietena Ana Ivanovic. Jucătoarele de tenis sunt testate anti-doping inclusiv în timpul liber, oriunde s-ar afla şi indiferent de perioadă. Fiecare tenismenă de top e supusă la 10-20 de controale într-un an.

Pe fondul stresului provocat de amplele controale, Cîrstea a purtat orteză la mâna dreaptă atunci când a ieşit în oraş, semn că simte dureri mari.

sorana cirstea test doping sua

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. George
    George 4 noiembrie, 2017, 21:28

    Ca doar nu vreti ca româncele sa domine tenisul feminin. Si mai ales după scandalul cu Nastase. Hîrtii sunt răzbunător si pana nu pun pe chituci componentele echipei feminine de tenis nu se lasă. Vedeti cine conduce această federație internațională si unde își are sediul.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<