Sorana Cîrstea a fost învinsă în sferturi la Beijing de Jelena Ostapenko

Sorana Cîrstea a fost învinsă în sferturi la Beijing de Jelena Ostapenko
loading...

Sorana Cîrstea a ratat calificarea în semifinalele turneului de tenis de la Beijing. Românca a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, în două seturi, cu 6-4, 6-4, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi de finală la Beijing. Românca a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 6-4, de Ostapenko, după o oră și 24 de minute.

Jelena Ostapenko și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, anul acesta, în turul al doilea al Openului Statelor Unite, reprezentanta Letoniei impunându-se în două seturi simetrice: 6-4, 6-4.

Sorana Cîrstea va primi un cec de 149.138 dolari și 215 puncte WTA pentru participare.

În semifinale, Ostapenko o va întâlni pe Simona Halep, pe care a învins-o în dramatica finală de la Roland Garros, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3. Halep are acum ocazia să îşi ia revanşa în faţa letonei.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro