Sonny Flame revine în 2015 cu un nou single intitulat All we had is gone, al cărui videoclip, regizat de Anthony Icuagu, este inspirat din viața artistului.

În noul său single, Sonny Flame vorbește despre experiențele nefericite prin care a trecut. Artistul a semnat versurile, iar cei de la Deepside Deejays s-au ocupat de linia melodică.

“All we had is gone este piesă în care vorbesc despre o parte mai puţin fericită a trecutului meu. Am încercat să exprim prin versuri toate trăirile mele din acele momente în care am crezut că totul s-a terminat. Răzvan şi Silviu (Deepside Deejays), mi-au pus la dispoziţie o producţie şi o compoziţie cum nu am mai avut până acum, lucru care m-a ajutat să scriu versurile. Singura diferenţa dintre povestea videoclipului şi viaţa mea, e finalul, la mine e happy end. Întreaga echipa este foarte încântată de ceea ce a ieşit la final, s-a lucrat extrem de repede şi de profi, practic, într-o lună de zile, luând-o de la zero, am avut gata piesă finală cu tot cu videoclip”, a declarat Sonny Flame.

Muzică este compusă de băieţii de la Deepside Deejays (Păduraru Silviu Marian & Alstani Victor Răzvan) iar la orchestraţie şi-a adus aportul şi Bogdan Donosa.

Versurile sunt scrise chiar de Sonny Flame şi puse excelent în imagini prin scenariul şi regia lui Anthony Icuagu.