Sonia Simionov lasă știrile pentru a modera cea mai nouă producție tv marca Antena 1. Din septembrie, știrista “Are ceva să-ți spună”.

După ce timp de peste 4 ani a acoperit cele mai importante evenimente interne şi internaţionale în cadrul Observatorului şi al jurnalelor de ştiri Antena 3, Sonia Simionov va prezenţa din această toamnă show-ul “Am ceva să-ţi spun”. Emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor poveşti de viaţă extraordinare şi oameni speciali.

Jurnalist cu experienţă, Sonia a trăit şi a relatat poveşti care au impresionat o lume întreagă: accidentul din Muntenegru, povestea lui Max – câinele-erou al Armatei Române, tragedia de la Rovinari sau reportaje impresionante despre satele îngropate în nămeţi.

Drumul ei în televiziune continuă tot în sfera emoţiilor şi al evenimentelor, însă de această dată la nivel personal.

„Am ceva să-ţi spun” este show-ul în care se va implică direct în poveştile de viaţă ale invitaţilor săi, iar rolul ei va fi să construiască punţi între oameni, să înlăture prejudecăţi şi să demonstreze ce înseamnă forţa lui „Îmi pare rău!”.

“Sunt obișnuită să mă implic în lucruri pe care consider că pot să le fac. Îmi place să cred că știu să aleg în așa fel încât să nu gresesc. Evit cuvintele “sper, poate, încerc”. Am încredere în mine și în echipa cu care voi lucra că vom face diferența în trend-ul formatelor care sunt deja pe posturile de televiziune din România. Am încredere că tot ceea ce au oamenii să-și spună, așa cum o zice și numele emisiunii, vor putea să exprime în studioul nostru, unde nimeni nu îi pune la zid sau îi judecă în vreun fel. Am ceva să-ți spun” este un format internațional bazat pe criterii simple și curate. Este vorba despre emoție în stare pură. O punte între oameni. Acei oameni care se uită zilnic la televizor și care, chiar dacă nu vor participa toți în platou, se vor regăsi cu siguranță, cei mai mulți dintre ei, în poveștile invitaților noștri. Inainte de toate eu sunt jurnalist, iar structura mea profesionala isi va pune amprenta si asupra formatului. Voi lucra, în opinia mea, cu cea mai bună echipă”, declară Sonia Simionov.

În vârstă de 29 de ani, Sonia s-a născut în Medgidia și, din anul 2011, este reporter de știri pentru Antena 1 și Antena 3, la secția Eveniment. A absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și a obținut masterul în Comunicare și Relații Publice, în cadrul aceleiași SNSPA.

“Am ceva să-ți spun” este șansa pe care Antena 1 o oferă celor care doresc să încheie un conflict cu cineva apropiat lor, celor care sunt dispuși să-și recunoască greșelile ce le tulbură liniștea, celor care doresc să-și arate recunoștința sau celor care ar face orice pentru a recuceri persoana iubită.