Aerul viciat reprezintă o problemă atât acasă, cât și la serviciu. Nimeni nu își dorește să locuiască sau să lucreze într-un mediu care nu asigură o calitate excelentă a aerului. Disconfortul cauzat de aerul viciat ne poate afecta atât viața personală, cât și cea profesională. Din acest motiv utilitatea sistemelor de ventilație și climatizare nu poate fi contestată.

Soluțiile profesionale care pot înlătura aerul viciat ajung în acest fel la mare căutare, indiferent de domeniul de activitate. Diversitatea soluțiilor oferite pe piața românească poate pune în încurcătură majoritatea clienților aflați în căutarea de sisteme de ventilație, însă nicicum nu va fi regretată alegerea făcută în cazul în care se va opta pentru produsele oferite de Pro Vent.

Indiferent de sectorul de activitate, soluțiile în materie de ventilație aduc răspunsul perfect la nevoia tot mai pregnantă de aer proaspăt. La nivel rezidențial, asigurarea unei ventilații eficiente poate fi realizată într-o manieră mai facilă, însă datele problemei se schimbă atunci când vine vorba de sectoare de activitate mai ample.

Incintele cu suprafețe mari, precum halele de producție, centrele comerciale, instituțiile publice sau diverse alte locații necesită fluxuri și debite de aer mult mai mari, comparativ cu necesarul de ventilație al unui spațiu rezidențial. Pentru a îndeplini asemenea parametri, Pro Vent pune la dispoziția doritorilor o gamă complexă de ventilatoare de tip industrial, menite să readucă prospețimea aerului în orice incintă.

Tipuri de ventilatoare și sisteme oferite de Pro Vent

O mare parte a sistemelor de ventilație utilizate în sectorul industrial sau comercial impun instalarea tubulaturii. Acest element comun nu presupune însă că și tipologia ventilatoarelor disponibile la Pro Vent este una restrânsă. Pentru sistemele de ventilație prin tubulatură doritorii pot găsi în cadrul paginii pro-vent.ro o serie completă de ventilatoare radiale sau axiale, în funcție de necesități.

Există, de asemenea, situații în care instalarea sistemelor de tubulatură nu este posibilă. Într-un astfel de caz misiunea ventilației poate fi îndeplinită cu succes de ventilatoarele de perete, ce pot fi încadrate perfect pentru a facilita o bună circulare a aerului.

Mediul în care vor funcționa aceste ventilatoare constituie un factor determinant pentru durata lor de utilizare. Având în vedere acest aspect, specialiștii Pro Vent pun la dispoziția doritorilor soluții de ventilație cu protecții suplimentare. Este vorba de ventilatoare ATEX, ventilatoare carcasate sau ventilatoare industriale realizate din materiale foarte rezistente.Riscul defecțiunilor ce pot apărea în urma acțiunii factorilor externi este astfel redus considerabil – aceste serii de ventilatoare dispun de protecții adiționale la praf, umiditate sau mediu cu potențial coroziv. Toate produsele Pro Vent respectă standardele de siguranță, existând chiar tipuri de ventilatoare destinate locațiilor unde poate apărea riscul de explozie.

Ventilatoarele centrifugale sau cele de acoperiș completează gama produselor Pro Vent în materie de sisteme de ventilație. Alături de toate aceste soluții pot fi găsite de asemenea în cadrul site-ului pro-vent.ro și accesorii electrice, elemente de tubulatură, grile, anemostate și numeroase alte produse specifice sectorului HVAC.

Posibilitatea personalizării – un atu oferit de Pro Vent clienților

În unele situații, echipamentele standard referitoare la ventilație nu respectă parametrii necesari, respectiv oferă debite insuficiente ori au dimensiuni ce nu se potrivesc cu specificul locației în care urmează să fie instalate. Pentru a îndeplini orice exigențe și preferințe ale clienților, specialiștii Pro Vent oferă și soluții personalizate, pentru a respecta specificațiile oricărui proiect.

Chiar și atunci când vine vorba despre sectorul rezidențial, specialiștii Pro Vent pot să ofere soluțiile potrivite. În cadrul site-ului pro-vent.ro doritorii pot găsi modele diverse de ventilatoare casnice, alături de toate accesoriile necesare instalării lor.

Nu sunt ignorate nici spațiile comerciale sau instituțiile publice atunci când vine vorba de climatizare și ventilație. O soluție frecvent întâlnită în asemenea spații se referă la perdelele de aer, pe care Pro Vent le comercializează în serii distincte, adaptate oricăror necesități.

Despre Pro Vent

Experiența de peste 10 ani în domeniu, dar și dedicarea specialiștilor echipei pentru îndeplinirea cerințelor clienților au propulsat compania Pro Vent pe poziția de lider în domeniul ventilației și climatizării. Pro-vent.ro vine în sprijinul mediului de afaceri românesc, dar și a celui rezidențial, cu soluții fiabile, cu un raport preț – calitate competitiv și cu produse de cea mai bună calitate. Pentru a putea profita de aceste soluții, doritorii pot accesa oricând pagina web www.pro-vent.ro sau pot contacta reprezentanții companiei folosind următoarele date:

Professional Vent Systems

Adresa: Str. Catin, Nr. 400A, Banesti, 107050 Prahova, Romania

Telefon/Fax: +40.244.348.228

Telefon Mobil: +40787.870.664

Email: office@pro-vent.ro