Cunoscută popular sub denumirea de chelie, alopecia este o problemă destul de comună atât în rândul bărbaților, cât și a femeilor. Dincolo de problemele de ordin estetic, ce pot conduce la o scădere a stimei de sine, la anxietate și chiar depresie, alopecia înseamnă și o problemă de ordin medical.

Alopecia este cel mai adesea cronică, iar acest lucru înseamnă că procesul de cădere a părului este ireversibil. Pierderea părului se poate manifesta în unele situații brusc și abundent, în vreme ce în unele cazuri procesul este treptat, pe parcursul anilor.

De-a lungul timpului au apărut destul de multe produse menite să amelioreze efectele acestei afecțiuni. De la șampoane împotriva căderii părului la peruci, fiecare dintre aceste produse oferă doar o situație temporară, consumatoare de timp și adesea și de răbdare.

Chelia, alopecia sau căderea părului reprezintă o problemă cu implicații estetice, însă acest lucru nu trebuie să îți mai afecteze acum viața pentru că tehnologiile moderne îți oferă un produs nou pe care să te poți baza atunci când vine vorba despre aspectul tău- produsele pe bază de nanofibre de cheratină pură Toppik. Și da, mascarea cheliei este acum mai ușoară decât oricând pentru ca tu să te simți cu adevărat bine în pielea ta.

Ce trebuie să știi despre produsele Toppik?

Cu siguranță este îmbucurător să știi că părul tău se poate bucura de un aspect deosebit chiar și după apariția unor probleme și că acesta beneficiază și de îngrijire în același timp. Produsele Toppik sunt special concepute pentru a îmbunătăți aspectul părului, iar acestea sunt delimitate în funcție de nevoile tale.

Poți folosi fibre de păr Toppik pentru a masca părul subțire și rar, pentru că nanofibrele din acest produs sunt asemănătoare cu textura firului de păr uman, aspect care le va face insesizabile pentru cei din jur. Desigur, insesizabile, nu și neobservabile, pentru că aspectul părului tău va fi îmbunătățit, iar calitatea fibrelor pentru părul rar și subțire Toppik se va menține chiar și în condiții normale de utilizare.

Acest lucru înseamnă că părul tău va arăta la fel de bine chiar și după ploaie, vânt sau transpirație. Nu în ultimul rând, poți aplica chiar și fixativ peste părul tău, iar acesta nu va afecta structura sau textura produsului cu nanofibre pentru păr.

Este important să știi că aceste produse sunt bazate pe nanofibre de cheratină din surse naturale, lucru care înseamnă că acestea vor fi sigure pentru pielea scalpului tău. Poți folosi această pudră pentru chelie fără teama că acest lucru va determina apariția mătreții sau a altor afecțiuni la nivelul scalpului, iar pielea capului tău va fi liberă să respire.

Se pot folosi produsele Toppik doar în cazul alopeciei cronice?

Există și unele situații în care căderea părului este doar temporară, cum ar fi cazul alopeciei după naștere. Practic, din cauza hormonilor care revin la starea inițială, de dinainte de sarcină, părul suferă anumite modificări.

Căderea părului este uneori masivă și nu ar trebui să te îngrijoreze câtă vreme aceasta nu este asociată unor alte simptome medicale. Totuși, căderea părului în urma nașterii poate lăsa goluri ample la nivelul părului și poate determina apariția părului rar. În momentul în care acesta are deja o textură subțire, căderea părului poate lăsa urme destul de evidente.

Produsele Toppik acționează foarte bine chiar și în acest situații, deoarece reprezintă o soluție temporară pentru acoperirea cheliei și a zonelor problematice la nivel de calviție.

Este nevoie de o singură aplicare simplă, pe suprafețele unde părul este mai rar, pentru ca aspectul să fie îmbunătățit. Aderența nanofibrelor este imediată, iar acoperirea durează până la următoarea curățare a părului, chiar dacă aceasta se realizează doar o dată pe săptămână.

Avantajul major în acest caz este faptul că nu va trebui să acoperi firele de păr zilnic, iar acest lucru este foarte important pentru mămici, fiind cunoscut faptul că timpul lor este destul de limitat, pentru că sunt mai concentrate asupra bebelușilor. Ai așadar la îndemână o soluție potrivită împotriva căderii părului, care te poate ajuta chiar și în momentele în care te simți vulnerabilă, cum ar fi perioada de după nașterea bebelușului tău.

Produsele Toppik pot fi folosite de asemenea și pentru mici retușuri la nivelul rădăcinilor. Știm cât este de important aspectul fizic și înțelegem nevoia de a utiliza produse sigure pentru sănătate, care pot aduce beneficii majore la nivelul aspectului părului.

Din acest motiv, îngrijirea părului nu a fost niciodată mai ușoară, pentru că fibrele de cheratină Toppik pot fi aplicate și pentru mascarea rădăcinilor, cum ar fi în cazul zonelor de păr alb (trecerea bruscă de la pigmentul părului la firele de păr alb).

Pot folosi Toppik doar pentru creștetul capului sau și frontal?

Un caz important al alopeciei îl reprezintă apariția calviției în zone frontale, greu de mascat. Știai că dacă obișnuiești să îți porți de părul prins într-o coadă strânsă în creștetul capului există posibilitatea ca părul din zona frunții și a zonelor parietale să cadă? Ei bine, exact pentru aceste tipuri de situații pot fi folosite fibrele Toppik, acestea fiind nedetectabile chiar și de la distanțe mici.

Desigur, aspectul părului tău va fi îmbunătățit, iar zonele lipsite de păr vor fi reduse, iar acest lucru se va răsfrânge asupra aspectului tău, ca întreg. Vei vedea cât de mult se va schimba fizionomia ta atunci când vei folosi fibre de păr cu cheratină, pentru că un păr bogat încadrează mult mai bine fața umană.

Poți folosi fibrele pentru păr cu ajutorul aplicatorului special și de asemenea poți folosi accesoriile specifice Toppik pentru direcționarea jetului produsului cosmetic, astfel încât acesta să acopere zonele cu probleme, fără a murdări. Tot ce mai trebuie să faci este să sigilezi foarte bine acoperirea  cu ajutorul fixativului Toppik, pentru ca aspectul tău să fie perfect pentru fiecare zi sau pentru orice eveniment la care trebuie să participi.

Toppik nu este DOAR un alt produs cosmetic pentru păr!

Cu siguranță produsele cosmetice destinate îngrijirii părului s-au dezvoltat foarte mult de-a lungul timpului. Inovația este importantă, iar atunci când faci alegeri care privesc starea ta de bine ar trebui să îți îndrepți atenția către branduri cunoscute, cu experiență în domeniu, care înțeleg nevoile clienților.

Produsele Toppik oferă un efect de păr des și volum instant, cu accent pe calitate, iar acest lucru se datorează celor 30 de ani de inovație constantă în acest segment de piață al companiei. Produsele cu nanofibre Toppik nu încarcă părul, ci păstrează textura specifică a acestuia, ajutând la definitivarea unui aspect cât mai natural la nivel de fizionomie.

Păr frumos și strălucitor în doar 30 de secunde

Trăim într-o lume mereu pe fugă, care pune foarte mare accent pe prima impresie și pe aspectul estetic, iar pentru a arăta mereu excelent, produsele Toppik îți oferă posibilitatea unei aplicări în doar 30 de secunde.

Fiind un produs care se aplică prin pulverizare acesta nu va uda părul și nu îl va face să capete un aspect gras. De asemenea, uscarea produsului pe păr este imediată, nu pătează mâinile, și nici nu se scurge din păr. Astfel, în maxim un minut ești gata pregătit să participi la orice întâlnire sau eveniment, simțindu-te încrezător în tine și în aspectul tău exterior.

Ce este și mai important este faptul că prețul fibrelor de păr Toppik este cu mult mai mic, comparativ cu alte investiții pe care le-ai putea face pentru ca părul tău să capete un aspect decent (peruci, adezivi, vopsea de păr al cărei efect se estompează după primele spălări etc)

Cu Toppik nu mai este nevoie să te tunzi

Atunci când suferă de alopecie, foarte multe persoane tind să scurteze părul, în speranța că astfel nu vor mai fi observate diferențele la nivelul scalpului. Acum poți să te bucuri liniștit de orice stil de aranjare al părului tău, fără a mai fi nevoit să îl tai, deoarece Toppik îți oferă soluția cosmetică de mascare a zonelor cu probleme, astfel încât părul tău să nu arate deficitar.

În consecință, bucură-te de un produs calitativ, special creat pentru nevoile tale și pentru orice tip de păr, care să te ajute să elimini aceste probleme care pot apărea o dată cu apariția alopeciei. Ai nevoie de mai multe informații? Citește întrebările frecvente și vizitează și secțiunea Cum Funcționează?.

Întrebări frecvente:

Pot folosi produsele Toppik doar bărbații care au început de chelie?

Produsele Toppik cu fibre de păr sunt unisex și pot fi folosite atât pentru mascarea cheliei, cât și pentru acoperirea unor zone punctuale la nivelul podoabei capilare.

Produsele Toppik ajută la creșterea părului?

Acoperirea cheliei cu nanofibre de cheratină este un proces de mascare a cheliei, nu un tratament care să determine creșterea părului. Alopecia este ireversibilă în cele mai multe dintre cazuri, astfel că nanofirele sunt o soluție pentru acoperirea zonelor cu probleme, astfel încât aspectul părului să fie îmbunătățit.

Cât rezistă pe păr nanofibrele Toppik?

Fibrele de păr Toppik rezistă foarte bine pe păr câteva zile, până la următoarea spălare a părului. Există posibilitatea să fie necesare unele mici retușuri în acest timp, însă produsul rezistă foarte bine în condiții de ploaie, vânt și chiar la transpirație.

Produsul Toppik se poate scurge pe față?

Nu. Pentru că în timpul aplicării se poate folosi un aplicator special, dar și un suport pentru acoperirea feței, tenul nu va fi pătat în timpul procesului. De asemenea, pentru că produsul de mascare a cheliei este rezistent la transpirație sau ploaie, acesta nu se va scurge la nivelul feței.