USR devine o mega dezamăgire de la o zi la alta și se îndreaptă spre desființare imediată. Se dădeau altfel, corecți, onești, tehnocrați, după ce au fost prinși dormind în Parlament, mâncând din gunoaie și scobindu-se în nas în direct, iar acum aflăm că pun în fruntea partidului un criminal.

USR ”salvează România” cu ajutorul unui român condamnat pentru o dublă crimă în Germania.

După ce Nicușor Dan, liderul USR, a fost acuzat de finanțare ilegală a campaniei electorale și anchetat de ANI pentru modul în care a dobândit mai multe hectare de teren în Predeal, acum cei din Uniunea Savați România șochează grav prin modul în care înțeleg să-și administreze filalele în țară.

Au pus un CRIMINAL la conducerea USR Turda. Daniel Doboș a fost condamnat pentru o dublă crimă în Germania.

„Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.

În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin CRUZIME (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.

La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu PREMEDITARE (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare”, se arată într-o anchetă Turda News.

„Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”, a comentat Daniel Doboș, proaspătul președinte al USR Turda.

„Însă, ce nu explică el este cum, în calitate de ”gardă de corp”, cum susține, a UCIS 2 persoane, în 2 zile diferite… Practic, nu e vorba de ”gardă de corp”, ci de ”crimă la comandă”, motiv pentru care a fost condamnat la ani grei de închisoare. Iar pentru că politica în România a ajuns la un nivel mediocru, musai trebuia să ajungă președinte de partid! Că așa a vrut nașul Emil Turdeanu!”, au spus jurnaliștii din Turda.