Vacanță de coșmar pentru pasagerii unui vas de croazieră ce naviga pe lângă Hawaii. S-au trezit cu excremente umane înghețate peste ei. 23 de persoane au fost rănite de bucățile de gheață care au căzut din ….cer!!!

În timp ce vasul pătrundea spre apele de lângă insulă, călătorii s-au trezit cu excremente umane înghețate peste ei. Acestea proveneau din rezervorul unui avion.

Aeronava Boeing 777, aparținând companiei taiwaneze EVA Air, a aruncat excrementele umane strânse în timpul călătoriei între Japonia și Hawaii.

Din nefericire, conținutul tancului de la toaletă a fost evacuat chiar când avionul trecea pe deasupra vasului de croazieră ”Lady of Pacific”.

Cei care se aflau pe vapor s-au trezit cu ceva asemănător cu o bucăți de „gheață albastră”, scrie intriguedboredom.com.

Partea superioară a ambarcațiunii a fost acoperită de bucăți de excremente înghețate de culoare albastră. Sute de pasageri erau pe puntea superioară când s-au trezit ”atacați” din aer de bucățile căzute din avion.

Bucăți mari de gheață au apărut de nicăieri și au început să cadă peste tot. S-a întâmplat atât de repede încât mulți oameni au fost răniți, fără să știe ce i-a lovit“, a spus un martor.

Cinci pasageri au fost răniți foarte grav, în timp ce alți 18 au suferit răni grave, dar medicii de pe vasul de croazieră au reușit să îi stabilizeze. Nava a fost direcționată spre Hawaii pentru a fi reparată și pentru ca cei răniți să primească cele mai bune îngrijiri medicale.

North Pacific Cruise Lines, compania ce deține vasul de croazieră, a anunțat că va depune o plângere penală și va deschide un proces împotriva companiei aeriene.

Potrivit legislației internaționale, aruncarea deșeurilor de toaletă e ilegală. Dar, în ciuda legislației, multe companii aeriene asiatice își golesc tancurile toaletelor peste Oceanul Pacific.