Stela Popescu avea probleme grave de sănătate, însă mare actriţă nu s-a plâns apropiaţilor, a ţinut ascuns acest lucru, fapt ce i-a fost fatal. Cu două zile înainte de a trece în lumea celor drepţi, actriţa a fost prezentă la un eveniment monden unde a primit un premiu. Stela Popescu era incorerentă pe scenă şi a scăpat din mână premiul, fără să observe. Din păcate nimeni nu a observat că actriţa avea probleme reale de sănătate şi nu au îndrumat-o către un medic. Două zile mai târziu a fost găsită moartă în propria casă.

S-a stins o mare stea a actoriei din România. Stela Popescu şi-a ascuns suferinţa de ce apropiaţi pentru anu îi împovăra. Invitată la Gala Femeilor de Succes 2017, regretata Stela Popescu a lăsat să se vadă că nu este deloc în apele ei și că vârsta își spune cuvântul. Incoerenţa, starea de nervozitate şi faptul că a scăpat pe scenă premiul fără să aibă o reacţie la acest lucru, indică faptul că artista suferite un accient vascular cerebral care nu a fost depistat, a evoluat şi în două zile i-a fost fatal.

Antena 1 a difuzat ultima apariţie a actriţei. De la minutul 2,55, actriţa urcă pe scenă pentru discurs şi să primească un premiu. Însă tot ce spune este ilogic şi fără sens. Semn că Stela Popescu nu era deloc în  apele sale. Însă nimeni nu a bănuit că aceasta era grav bolnavă şi nu a dus-o la spital.

După ce actriţa a fost găsită moartă în casă, la o zi după deces, Monica Anghel, prezentă la eveniment alături de Stela Popescu, spune că a văzut-o pe actriţă că nu e în apele ei.

„Din păcate, am remarcat ceea ce a remarcat toată lumea prezentă acolo.  Era foarte foarte nervoasă, agitată, așa cum nu am văzut-o niciodată. Nici eu, nici cei prezenți acolo”, a povestit Monica Anghel.

Alexandru Arşinel a declarat presei că el crede că Stela Popescu a minţit tot timpul despre starea ei de sănătate, că nu a fost sinceră când spunea că se simte bine, că a ascuns suferinţa.

Actrita Stela Popescu, care peste o luna ar fi implit 82 de ani, a fost gasita fara suflare, joi, prabusita in casa sa din Bucuresti. Fiica sa adoptiva, Doina, a fost cea care a sunat la 112 si a chemat Ambulanta, cauza mortii fiind un stop cardiorespirator. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta, specific in aceste situatii, cand persoana decedata este gasita fara viata si fara sa se cunoasca datele si cauza mortii.

 Actrița Stela Popescu suferea de mai mult timp de diabet, iar în ultima perioadă se pare că puterile i-au cam slăbit.

Stela Popescu se pregătea să iasă din casă, în momentul în care a alunecat pe gresie și s-a lovit la cap.

Primul ei soț, Dan Puican a precizat, potrivit Observator.tv, că Stela Popescu urma să meargă la cumpărături. Pe masă s-ar fi găsit cheile și câțiva bani care trebuia să-i ia pentru a merge unde avea treabă.

Trupul neînsuflețit al artistei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală și urmează să fie depus, vineri, la ora 11.00 la Teatrul Constantin Tănase.