Situaţie şocantă pentru o româncă dispărută. Aceasta a fost găsită într-un spital din Spania, plină de vânătăi şi fără un rinichi. Românca se pare că ar fi fost victima traficanţiolor de organe.

Sarbie, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în Spania pe un pat de spital din Madrid, plină de lovituri pe corp şi fără un rinichi, potrivit spynews.ro.

Doctorii au descoperit-o pe Sabrie fara un rinichi, plus prezenta urme pe corp de lovituri.

“Eu am venit cu o femeie aici ca să cerşesc bani şi mi s-a făcut rău în maşină. O femeie din România m-a adus aici, dar nu o cunosc. Ea a venit acolo, la mătuşa mea. Nu, nu m-am întâlnit cu părinţii mei”, a mărturisit Sabrie Tair în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Misterul româncei fără un rinichi! Cine a sechestrat-o în Spania? S-a trezit pe un pat de spital fără să știe cum a ajuns acolo.

Medicii de acolo ar fi descoperit că Sabrie, fata de 26 de ani, nu are… un rinichi. În plus, tânăra avea și multe urme de violență pe corp.

Maică-sa e în Spania. Tatăl ei natural a murit, iar cel vitreg, tot în Spania. S-a dus la mama ei, pentru că avea nevoie de un rinichi. Dar mama ei nu a vrut să-i dea un rinichi. Am aşteptat, am aştepta, nu a venit fata”, a povestit Aiche Achiş, mătuşa lui Sabrie Tair.

“O româncă a găsit-o în spital. Sabrie e confuză, era foarte speriată şi se panica atunci când un bărbat se apropia de ea. A spus că o femeie i-a luat buletinul şi i-a spus că trebuie să meargă în Spania. I s-a făcut frică şi a mers. (…) Eu i-am căutat familia şi uite aşa am găsit-o pe mătuşa ei, Aicha. (…) Mătuşa mi-a spus că fata avea probleme din copilărie şi că trebuia să i se facă un transplant de rinichi”, a declarat un reporter de la “Acces Direct”.