O femeie în vârstă de 40 de ani, din Constanţa, a născut singură, în a doua zi de Paşte, în timp ce îşi conducea maşina pe un drum din judeţ. După care, femeia a pus copilul într-o pungă de plastic și a plecat cu el l-a spital, dar l-a lăsat la ușa cabinetului medical, ascunzând doctorilor că a născut.

Caz șocant la Constanța, în a doua zi de Paște. O femeie a născut singură în mașină, după care a pus copilul într-o pungă de plastic și a plecat așa cu el la spital. Unde stupoare, proaspăta mămică l-a lăsat pe hol, la intrarea în cabinetul medical unde a mers pentru a i se acorda îngrijiri medicale întrucât nu se simțea bine.

În momentul în care au consultat-o, medicii de la Spitalul Județean și-au dat seama că femeia tocmai născuse și au început să o întrebe unde e copilul.

La început femeia a negat că ar fi născut, însă după 20 de minute de insistențe ale medicilor, și după ce a venit și soțul femeii, aceasta a spus că l-a lăsat pe holul spitalului.

Medicii au rămas șocați când au văzut în ce hal a putut lăsa femeia copilul nou născut. Copilul era abandonat pe holul spitalului într-o pungă de plastic.

Medicii l-au găsit în stare de hipotermie. Copilul a fost dus la terapie intensivă, unde medicii au reușit să îl stabilizeze.

Norocul copilului a fost faptul că punga era deschisă, și acesta a putut respira.

Mama copilului a avut şi ea nevoie de o intervenţie chirurgicală, deoarece naşterea nu a avut loc sub supraveghere.

Mama, confuză, nu-şi aduce aminte nici măcar cum a ajuns la urgenţe și nici că era însărcinată. Și asta în condițiile în care mai are doi copii acasă.
Luată la întrebări, individă a susţinut că nu a ştia că este însărcinată, deşi mai are acasă doi copii.

Copilul are 2,8 kilograme, și în prezent este în afara oricărui pericol. După ce copilul a fost reanimat și stabilizat de către medici, femeia a început să întrebe de el și a cerut să-l vadă.

Medicii suspectează că femeia ar avea probleme psihice, așa se explică comportamentul acesteia după naștere.