Sloane Stephens a lansat un atac dur la adresa jurnaliştilor la conferinţa de presă susţinută după finala pierdută în faţa româncei Simona Halep.

Americanca îi acuză pe jurnalişti că sunt cei mai mari hateri ai ei şi de aceea nu le-a mulţumit în discursul de la ceremonia de premiere.

„Cum aș descrie într-un cuvânt acest an pe care l-am avut până acum? Ar fi perseverență. Am insistat când a fost greu, am crezut în mine când nimeni nu o făcea. Pot să spun ceva, să rămână consemnat? Voi toți (n.r. arată spre sala de conferințe, spre jurnaliști) scriați că am un record negativ oriunde în afară de Statele Unite. Așa că m-am descurcat foarte bine la Roland Garros. Dacă vreți să mai scrieți și despre asta, chiar vă rog, aș fi foarte fericită. Voi vreți să spuneți doar că sunt zero în alte țări și bla, bla, bla. Și tu, și tu, și tu, mulți dintre voi ați făcut asta. Nu știu ce sunt acum, dar sunt mai bună decât eram. De-asta n-am mulțumit presei în discursul meu. Voi sunteți cei mai mari hateri ai mei!„, a declarat Sloane Stephens la conferința de presă.

Simona Halep aînvins-o sâmbătă, în finala de la Roland Garros, pe Sloane Stephens în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.