Lumea este intr-o continua cautare de sisteme audio ce intrec asteptarile, sisteme ce pot reda atat un sunet puternic, cat si unul clar. Nu degeaba se spune ca o pereche de casti trebuie sa fie capabila sa sustina un concert in timpanele fiecaruia.

Pentru ca publicul roman se afla intr-o continua nevoie de actualitate si tehnologie de ultima generatie, magazinul sono.ro a acaparat toata atentia acestuia. In materie de boxe, Sono se claseaza cu usurinta pe un loc fruntas in topul preferintelor. Pentru ca dorintele difera de la o persoana la alta, gama de produse din cadrul magazinului este una vasta.

Despre boxele de la Bose si cateva recomandari

Bose este unul dintre putinii producatori ce a inglobat in fiecare boxa tot ceea ce publicul roman cauta – putere, claritate, bas puternic si design elegant. Cei interesati, regasesc boxe Bose intr-un numar foarte mare pe sono.ro.

Pentru a intelege in totalitatea care sunt calitatie boxelor de la Bose, se va lua un exemplu concret si anume Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro. Conceputul micro este invers proportional cu capacitatea de redare a sunetului pe care o detine.

Aceasta boxa marca Bose este rezistenta la apa, dar si la alti factori externi, datorita cauciucului siliconic cu care este prevazuta la exterior. Prin intermediul aplicatiei Bose Conect, se poate concenta extrem de usor la orice smartphone sau tableta.

Conectarea la Bluetooth se poate face si prin comanda vocala. Pentru a nu repeta operatiunea de conectare de prea multe ori, boxa retine cele mai recente 8 dispozitive la care a fost conectata. Raza ei de actiune este de pana la 9 metri, asa ca in cazul unei petreceri, telefonul nu trebuie sa fie in permantenta langa boxa. Timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore, dupa care poate functiona pana la 6 ore.

Vidul aproape absolut implementat in castile de la Bose

Este deja cunoscut ca nu exista vid perfect, ci doar aproape de perfect. Castile de la Bose sunt cele care se situeaza aprope de perfectiune – sunetul este compactat, intocmai ca intr-o sala de concert.

Cei ce isi doresc casti Bose, le pot incerca pe cele de pe sono.ro. Castile Wireless cu Bluetooth si Noise Canceling Bose QuietComfort 35 Black II sunt o recomandare in acest sens.

Durata bateriei, de pana la 20 de ore, este unul dintre lucrurile cele mai de admirat. Datorita conceptului dupa ce sunt create, aceste casti opresc toate zgomotele din exterior care ar putea sa ii distraga atentia utilizatorului.

Nu in ultimul rand, realizeaza egalizarea vibratiilor sunetului in functie de volum. Apelurile efectuate prin intermediul acestor boxe sunt clare – calitatea sunetului ramane aceeasi chiar si atunci cand bate vantul. Raza de actiune este de pana la 9 m, iar timpul pentru o incarcare completa este de aproximativ 2 ore. Pachetul livrat contine atat castile, cat si cablul USB, cablul audio si carcasa de transport.

Cei interesati de casti si boxe ce pot face pe orice sa iubeasca ceea ce aude, le gasesc pe toate accesand sono.ro.