După Coji de portocale, lansat alături de Cristi Nistor și piesa 2 Nebuni, Simona Nae ne spune ”Tu me amas”, în primul single din 2015.

Vara bate la ușă, iar ritmurile exotice și antrenante sunt din ce în ce mai căutate și utilizate de artiștii români.

Excepție de la această regulă nu face nici frumoasa Simona Nae, cunoscută pentru hiturile “2 Nebuni” și “Coji de portocale”, care lansează primul ei single în limba spaniolă, intitulat “Tu me amas”.

O coproducție Cat Music și Sprint Music, piesa este compusă de către Simona, în colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzică, Ene Dănuț Cristian și promite, încă de la primele acorduri, să fie o candidată la titlul de hitul verii.

“Am lucrat foarte mult la piesa “Tu me amas”, împreună cu Boier Bibescu și am pus mult suflet, pentru ca aceasta să iasă exact cum îmi doream. Melodia este una ritmată, de vară, genul de piesă pe care poți dansa până dimineața, dar care are și un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii și susținătorii mei să se regăsească în ea și să o asculte cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Simona Nae.

Cu câteva zile înainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat în avanpremieră de către oameni aleși întâmplător pentru ca artistă să poată vedea la cald prima reacție a oamenilor când ascultau piesa. Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmuleț cu reacțiile oamenilor în momentul în care ascultau pentru prima dată noua ei piesă.