Simona Halep, victorie superbă în faţa lui Venus Williams. Românca e în sferturi la Miami

Simona Halep, victorie superbă în faţa lui Venus Williams. Românca e în sferturi la Miami
loading...

Simona Halep a învins-o luni seară, pe legendara Venus Williams şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami, competiţie dotată cu premii de peste 9 milioane de dolari.

Simona Halep a început în forţă partida cu americanca Venus Williams, preluând conducerea cu 3-0 după doar 10 minute de joc. O singură dată şi-a pierdut Halep serviciul în primul set pe care l-a şi câştigat cu 6-3, după doar 35 de minute de joc.

Setul doi a fost sub controlul total al româncei care a reuşit să se impună cu 6-3. Şi după doar o oră şi 12 minute de joc, Simona Halep s-a calificat în sferturi de finală la Miami Open unde va juca cu învingătoarea partidei disputate de chinezoaicele Yafan Wang şi Qiang Wang.

Calificarea în sferturi de finală la Miami Open, îi asigură româncei un cec în valoare de 182,000 de dolari şi 215 puncte WTA.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro