Simona Halep, victorie în două seturi, la Indian Wells. Românca e în optimi de finală

Simona Halep, victorie în două seturi, la Indian Wells. Românca e în optimi de finală
loading...

Simona Halep a învins-o duminică seară în turul trei la Indian Wells pe ucraineanca Kateryna Kozlova şi s-a calificat în optimi de finală. Numărul doi mondial a avut ceva de furcă cu tânăra jucătoare care s-a dovedit a fi extrem de combativă.

Simona Halep îşi continuă parcursul la Indian Wells. Românca a învins-o în două seturi, scor 7-6(7-3), 6-4, pe Kateryna Kozlova, venită din calificări.

Halep a condus în primul set cu 6-3 şi a avut minge de set, însă adversara a făcut re-break şi s-a ajuns în tie-break unde românca s-a impus clar cu 7-3.

Românca a debutat cu stângul setul doi întrucât şi-a pierdut rapid serviciul. Însă a făcut repede re-break şi a egalat la 1-1 şi din nou şi-a pierdut serviciul şi din nou a făcut re-break. Abia la 2-2 Halep a izbutit să-şi facă serviciul îns etul doi, a condus cu 5-2, la 5-3  a servit pentru set dar din nou a cedat serviciul. A reuşit însă să încheie partida pe serviciul ucrainencei cu scorul de 6-4.

În optimi de finală, Halep va juca cu învingătoarea partidei disputate de Marketa Vondrousova şi Jelena Ostapenko.

Calificarea în optimi la Indian Wells îi asigură româncei un cec în valoare de 91,205 de dolari şi 120 de puncte WTA.

 

 

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Rent a car bucuresti
    Rent a car bucuresti 15 martie, 2019, 11:58

    Una din cele mai bune sportive din tara

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<