Simona Halep a sosit luni în ţară, la două zile după ce a trumfat la Wimbledon. Numărul patru mondial, prima femeie din România care cucereşte titlul la Wimbleodn, a primit o veste fabuloasă de la Preşedintele COSR.

Încă un vis împlinit pentru Simona Halep, după performanţa istorică de la Wimbledon. Președintele COSR, Mihai Covaliu, a confirmat oficial în premieră că Simona va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Întrebată de un jurnalist, în Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, dacă va accepta să fie port-drapelul României, Halep i-a aruncat provocarea lui Covaliu, șeful COSR aflat în spatele ei: „L-aș ruga pe domnul Covaliu, dacă nu e prea mare presiunea, să ne spună dacă și este de acord.”

Președintele COSR a confirmat decizia, „sub presiunea” Simonei, care l-a și atenționat în glumă: „Ai grijă, se înregistrează!”. 🙂

Simona Halep a spus că următorul obiectiv este medalia de aur la Olimpiada de la Tokyo.

”Vreau să ating forma de la Wimbledon și să câștig. Vreau aurul, dar știu că este greu. O să joc în toate probele pentru a lua o medalie. Orice fel de medalie va fi minunată!, a spus Simona Halep.