Simona Halep, umilită în ultimul hal de Elina Svitolina. Românca, bătută măr în semifinale la Toronto

Simona Halep, umilită în ultimul hal de Elina Svitolina. Românca, bătută măr în semifinale la Toronto
loading...

Simona Halep a fost bătută măr, sâmbătă noapte, de ucraineanca Elina Svitolina. Deşi era favorită numărul doi a competiţiei, românca nu a jucat efectiv nimic în semifinala cu ucraineanca. Halep a fost ştearsă şi a comis doar greşeli incredibile.

Simona Halep a fost inexistentă pe terenul de joc în semifinala cu Elina Svitolina. Românca a făcut un meci execrabil.

Simona Halep a jucat catastrofal în primul set, pe care l-a şi pierdut cu 1-6 după doar 26 de minute de joc. Românca a făcut greşeli neforţate pe bandă rulantă şi i-a oferit rapid, pe tavă, primul set al semifinalei, Elina Svitolina.

La pauză, Halep l-a chemat pe antrenorul său, Darren Cahill, însă discuţia cu acesta nu a avut niciun efect. Halep a servit prima în setul doi şi şi-a pierdut serviciul. Şi coşmarul din primul set s-a repetat la indigo şi în setul secund. Halep şi-a pierdut pentru a doua oară consecutiv serviciul şi ucraineanca s-a desprins la 3-0 şi mai apoi la 4-0.

Halep nu a mai avut capacitatea mentală de a mai reveni în joc şi a pierdut setul doi cu 6-1 după ce a reuşit să facă re-break la scorul de 5-0.

Este cea mai ruşinoasă înfrângere a Simonei Halep din anul 2017. Prin jocul prestat în semifinală, Halep nu îşi merită locul doi mondial. A jucat ca o amatoare aflată pe locul 500 în lume.

De luni, Halep va juca pe tabloul principal de la Cincinnati, unde în 2016 a făcut semifinală.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro