Simona Halep, umilită în ultimul hal de Caroline Wozniacki, în primul set la Turneul Campioanelor

Simona Halep, umilită în ultimul hal de Caroline Wozniacki, în primul set la Turneul Campioanelor
loading...

Simona Halep, numărul unu mondial şi principală favorită la Turneul Campioanelor, a fost umilită miercuri, în primul tur al partidei disputate cu Caroline Wozniacki. daneza a defilat în primul set. A măturat pe jos cu românca şi s-a impus cu un sec 6-0.

Simona Halep nu a existat pe teren în primul set al partidei cu daneza. Caroline Wozniacki a defilat şi a câştigat setul cu 6-0, profitând la maxim de greşelile neforţate ale româncei care au venit pe bandă rulantă.

Românca a pierdut primul set cu 6-0 după doar 24 de minute de joc. Daneza nu a jucat spectaculos, doar a fost constantă şi a lovit eficient. În timp ce românca a greşit şi la serviciu şi pe retur.

Primul game ştigat de Halep a fost abia în setul doi la scorul de 1-0 pentru daneză. Şi când speram că jocul lui Halep se leagă, la 2-1 pentru Wozniacki, românca şi-a pierdut din nou serviciul semn că înfrângerea e aproape.

Cine câştigă partida se califică în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro