Simona Halep, eșec lamentabil, sâmbătă în semifinale la Stuttgart. Românca a fost umilită de Laura Siegemund, cea care anul trecut, la același turneu, o elimina în turul doi. Finala va fi jucată de nemțoaică și de franțuzoaica Kristina Mladenovic care a învins-o în semifinale pe Maria Saharapova.

Simona Halep, a patra favorită a turneului de tenis de la Stuttgart, a încasat sâmbătă, o înfrângere usturătoare de la nemțoaica Laura Siegemund.

Românca a început catastrofal semifinala, fiind condusă cu 4-0 de nemțoaică. Abia la acest scor Halep a început să mai miște ceva pe teren reușind să revină la 4-2. Însă, Laura Siegemund s-a impus cu 6-4.

Simona Halep a început să joace ceva mai bine în setul doi, dar și-a pierdut de trei ori la rând serviciul și la scorul de 5-4, a ratat două mingi de set pe propriul serviciu. Nemțoaica a egalat la 5-5, și-a făcut serviciul și mai apoi a închis meciul pe serviciul româncei.

Este a doua oară consecutiv când nemțoaica o bate pe Halep. Prima dată s-a întâmplat în 2016 în turul doi la turneul de la Stuttgart.

Finala de la Stuttgart va fi jucată de Laura Siegemund și franțuzoaica Kristina Mladenovic care a învins-o în semifinale pe Maria Saharapova.