Simona Halep, umilită în semifinale la Stuttgart de Laura Siegemund

Simona Halep, umilită în semifinale la Stuttgart de Laura Siegemund
loading...

Simona Halep, eșec lamentabil, sâmbătă în semifinale la Stuttgart. Românca a fost umilită de Laura Siegemund, cea care anul trecut, la același turneu, o elimina în turul doi. Finala va fi jucată de nemțoaică și de franțuzoaica Kristina Mladenovic care a învins-o în semifinale pe Maria Saharapova.

Simona Halep, a patra favorită a turneului de tenis de la Stuttgart, a încasat sâmbătă, o înfrângere usturătoare de la nemțoaica Laura Siegemund.

Românca a început catastrofal semifinala, fiind condusă cu 4-0 de nemțoaică. Abia la acest scor Halep a început să mai miște ceva pe teren reușind să revină la 4-2. Însă, Laura Siegemund s-a impus cu 6-4.

Simona Halep a început să joace ceva mai bine în setul doi, dar și-a pierdut de trei ori la rând serviciul și la scorul de 5-4, a ratat două mingi de set pe propriul serviciu. Nemțoaica a egalat la 5-5, și-a făcut serviciul și mai apoi a închis meciul pe serviciul româncei.

Este a doua oară consecutiv când nemțoaica o bate pe Halep. Prima dată s-a întâmplat în 2016 în turul doi la turneul de la Stuttgart.

Finala de la Stuttgart va fi jucată de Laura Siegemund și franțuzoaica Kristina Mladenovic care a învins-o în semifinale pe Maria Saharapova.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro