Simona Halep, umilită de Garbine Muguruza. Românca, bătută măr în finala de la Cincinnati

Simona Halep a fost de nerecunoscut în finala de la Cincinnati. Românca efectiv nu a jucat nimic, a fost total ieşită din joc, şi i-a oferit pe tavă, titlul, ibericiei Garbine Muguruza.

Simona Halep, favorită numărul doi la Cincinnati, a jucat catastrofal. O singură dată a fost în stare să îşi facă serviciul în tot meciul.

Românca a fost lipsită de agresivitate, a lăsat-o pe Muguruza să o domine şi a pierdut în mod incredibil de umilitor, finala. Frica de a deveni numărul unu mondial, a paralizat complet jocul româncei.

Simona Halep a început catastrofal finala de la Cincinnati. Muguruza a spulberat-o pe româncă în primul set, cu scorul de 6-1, după doar 23 de minute de joc. Halep a fost total ieşită din meci. Românca a fost paralizată de teama că va câştiga şi că va deveni numărul unu mondial.

Din păcate, pierderea categorică a primul set a demoralizat-o complet pe Halep care nu a mai reuşit să joace nimic nici în setul doi.

În setul doi, la scorul de 0-3 pentru ea, Halep a ratat două mingi de re-break care o putea readuce în set şi meci. După 11 minute, iberica a reuşit să-şi facă serviciul şi să se desprindă la 4-0. Şi din nou Halep şi-a pierdut serviciul şi iberica a servit pentru meci. Astfel că după doar 55 de minute de joc, Garbine Muguruza s-a impus cu 6-1, 6-0 şi a cucerit titlul la Cincinnati.

Halep pierde astfel pentru a doua oară titlul la Cincinnati după finala din 2015, în faţa lui Serena Williams, şi ratează ca de luni, să devină numărul unu mondial.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!