Acuzaţii foarte grave la adresa româncei Simona Halep. Românca este suspectată că ar fi vândut finala de la Cincinnati, mafiei pariurilor sportive. 

Suspiciuni de blat pentru Simona Halep în cazul finalei ratate de româncă, duminică seară, la Cincinnati, în faţa ibericei Gabrine Muguruza.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi Sport 2, alături de comentatorul Silviu Zancu, finala de simplu feminin de la Cincinnati.

Uluit de jocul catastrofal şi inexplicabil al Simonei Halep, la finalul meciului, Cristian Tudor Popescu a spus că unii ar putea crede că Halep ar fi făcut blat cu meciul în favoarea caselor de pariuri. Jurnalistul a precizat că nu el o suspectează pe româncă de aranjament, ci doar a precizat că unii ar putea să facă astfel de supoziţii.

Simona n-a intrat în ring, n-a luptat în 95% din meci. A avut o evoluţie cenuşie. Unii se pot gândi şi la un meci aranjat. Din păcate, arată şi aşa. Nu se pune problema totuşi de aşa ceva“, a spus Cristian Tudor Popescu.

Însă nu doar jurnalistul este singurul care s-a gândit la o astfel de posibilitate.

Românii au început să comenteze în mediul online despre posibilitatea ca Halep să fi „vândut meciul” în favoarea caselor de pariuri sportive.

Jocul româncei din finală este inexplicabil ţinând cont de faptul că atât în sferturi cât şi în semifinale la Cincinnati, Simona Halep a jucat fabulos, demnă de o campioană. În finală, jocul româncei a fost total opus celor două meciuri şi de nerecunoscut.

Duminică seară, Simona Halep a pierdut în mod şocant finala cu Muguruza, în două seturi, scor 6-1, 6-0, şi astfel a ratat şansa de a câştiga trofeul la Cincinnati şi să devină numărul unu mondial.

„Mulţumesc suportului publicului. A fost fenomenal. Chiar dacă am jucat atât de prost, voi aţi fost alături de mine. Îmi pare rău pentru această evoluţie, dar mă voi întoarce la anul. Mulţumesc echipei mele pentru această săptămână şi familiei mele care mă urmăreşte”, a spus Halep la finalul partidei.