Simona Halep și Monica Niculescu, defilează la Montreal. S-au calificat în finala de dublu

Simona Halep și Monica Niculescu, defilează la Montreal. S-au calificat în finala de dublu
loading...

Româncele sunt invincibile la Montreal. Simona Halep și Monica Niculescu, beneficiarele unui wild card pe tabloul principal de dublu, s-au calificat sâmbătă noapte, în finala competiției.

Româncele au câștigat primul set al semifinalei disputate cu slovenele Andreja Klepac și Katarina Srebotnik, după care au cedat setul doi cu 2-6.

Astfel că s-a ajuns la super tie break, unde Niculescu și Halep au fost conduse cu 6-3, dar au revenit spectaculos cucerind șapte puncte consecutive.

Și după o oră și 16 minute de joc, Monica Niculescu și Simona Halep s-au calificat în finala turneului de dublu feminin de la Montreal.

În ultimul act, Simona Halep și Monica Niculescu vor juca cu perechea câștigătoare din semifinala disputată de Christina McHale și Asia Muhammed cu rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

Este cea de-a doua victorie pentru Simona Halep, azi, la Montreal. În urmă cu circa trei ore, românca s-a calificat în finala de simplu după ce a învins-o în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2 pe Angelique Kerber.

Halep bifează astfel cea mai bună performanță din carieră în proba de dublu feminin. Dacă vor câștiga finala de dublu, româncele vor primi câte 900 de puncte WTA și vor împărți un cec în valoare de 142,375 de dolari.

Calificarea în finală le asigură un cec în valoare de 71,920 dolari și 585 puncte WTA.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro