Simona Halep și Monica Niculescu, cot la cot în sferturi de finală la Guangzhou

Simona Halep și Monica Niculescu, cot la cot în sferturi de finală la Guangzhou
loading...

Simona Halep și Monica Niculescu merg ceas la Guangzhou. Româncele s-au calificat miercuri, în sferturi de finală la simplu feminin. Niculescu bifând calificarea în sferturi și la dublu.

Simona Halep s-a calificat miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou, după ce a învins-o pe unguroaica Timea Babos, cu 6-4, 6-0, în 66 de minute.

Halep a avut o evoluție oscilantă în primul set, în care nu a reușit să se desprindă decât la final. Însă în setul doi a defilat și s-a impus cu 6-0.

Simona și Timea s-au mai confruntat de două ori, românca învingând în 2013, cu 7-5, 6-1, în sferturile turneului de la Budapesta, pe care l-a câștigat ulterior, iar Babos s-a impus anul trecut, în meciul de Fed Cup (2-1 pentru România, tot la Budapesta), cu 1-6, 7-5, 6-3.

Halep și-a asigurat un cec de 6.175 dolari și 60 de puncte WTA și va juca în sferturi cu cehoaica Denisa Allertova.

În sferturi s-a calificat, miercuri, și Monica Niculescu, deținătoarea titlului, după 6-3, 6-2 cu suedeza Rebecca Peterson, urmând să joace contra belgiencei Yanina Wickmayer.

Și tot miercuri, Monica Niculescu alături de Anna-Lena Friedsam, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu după o victorie rapidă, cu 6-0, 6-3, în fața cuplului Anna Morghina (Rusia)/Ling Zhang (China), în doar 48 de minute.

Niculescu și Friedsam și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta principalele favorite, Martina Hingis (Elveția)/Sania Mirza (India), care au stat în runda inaugurală.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro