Simona Halep şi Irina Begu, victorie dramatică în primul tur la dublu la Shenzhen Open

Simona Halep şi Irina Begu, victorie dramatică în primul tur la dublu la Shenzhen Open
loading...

Simona Halep şi Irina Begu au izbutit duminică dimineaţă, o victorie dramatică în primul tur la turenul de dublu feminin de la Shenzhen Open. Româncele le-au învins pe chinezoaicele Chen Liang şi Xinyun Han.

Simona Halep şi Irina Begu au pierdut primul set în faţa chinezoaicelor cu scorul de 5-7, pe serviciul lui Begu. Româncele au intrat mai greu în meci şi rapid, chinezoaicele s-au desprins la 5-1. Însă Halep şi Begu nu au cedat şi au avut o revenire spectaculoasă de patru game-uri consecutive egalând scorul la 5-5. Însă la scorul de 6-5, Begu şi-a pierdut serviciul la punct decisiv.

Româncele au fost mult mai motivate în setul doi unde s-au impus cu 6-2 şi au împins meciul în setul decisiv. Halep şi Begu au condus în permanenţă în setul decisiv, chiar şi cu scorul de 7-4, dar chinezoaicele au reuşit egalarea la 8-8 pe fondul unor greşeli neforţate ale lui Halep. Finalul a fost de infarct. Româncele au revenit în avantaj socr 9-8 şi Begu a urmat la serviciu, însă a greşit şi scorul a devenit din nou egal. A reuşit cu al doilea serviciu să facă rost de a doua minge de meci.

dublă greşeală pentru

Chen Liang şi Emoţia şi-a spus cuvântul şi Xinyun Han a făcut dublă greşeală după ce a dat de două ori cu mingea în fileu, iar victoria a revenit româncelor.
Este a doua victorie pe ziua de azi pentru Begu după cea de la simplu în faţa chinezoaicei Fangzhou Liu.
În sferturi d efinală la dublu, Halep şi Begu s-ar putea duela cu româncele Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu, cu condiţia ca cele două să treacă în primul tur de perechea formată din Xenia Knoll şi Natela Dzalamidze.

 

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro