Simona Halep și Irina Begu, calificate în optimi de finală la Roland Garros

Simona Halep și Irina Begu, calificate în optimi de finală la Roland Garros
loading...

România merge cu două jucătoare în optimile de finală ale probei de simplu feminin de la Roland Garros. Simona Halep și Irina Begu s-au calificat cu emoții în turul patru.

Simona Halep a reuşit o calificare cu emoţii în optimi de finală la Roland Garros. Halep a pierdut la limită primul set disputat cu japoneza, scor 4-6, după care a revenit în forţă în setul doi pe care şi l-a adjudecat cu 6-2, iar în setul decisiv s-a impus cu 6-3.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu australianca Samatha Stosur.

Irina Begu a reuşit vineri, o calificare istorică în optimi de finală la Roland Garros. Românca a învins-o în trei seturi pe nemţoaica Annika Beck cu 6-4, 2-6, 6-1.

Este pentru prima dată în carieră când Begu accede în optimi la Roland Garros, unde va juca cu americanca Shelby Rogers, nr. 108.

Accederea în optimi îi asigură Irinei Begu cât și Simonei Halep, câte un cec în valoare de 173.000 euro și câte 240 de puncte WTA.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro