Simona Halep şi Irina Begu, calificare dramatică în finala de dublu de la Shenzhen Open

Simona Halep şi Irina Begu, calificare dramatică în finala de dublu de la Shenzhen Open
loading...

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat vineri, în finala de dublu a turneului Shenzhen Open, după un meci pe muchie de cuţit cu perechea Anna Blinkova/Nicola Geuer.

Simona Halep şi Irina Begu s-au impus în semifinale în trei seturi, după o luptă aprogă cu adversarele Blinkova şi Geuer.

După un prim set în care au defilat fără probleme, impunându-se cu 6-2, româncele au pierdut setul secund cu 6-7(4-7) şi asta în condiţiile în care au condus cu 2-0 şi 6-5 cu serviciu. Însă Begu şi-a pierdut servicul la 6-5 şi s-a ajuns în tie-break unde au cedat cu 4-7.

În super tie break, româncele au fost conduse cu 3-0, au reuşit apoi să câştige opt puncte consecutive. Româncele au condus cu 8-3, dar adversarele au reuşit o revenire, cîştigând trei puncte consecutive. Însă la scorul de 8-6 pentru românce, Nicola Geuer a făcut dublă greşeală şi le-a servit pe tavă lui Halep şi Begu, mingea de meci. Halep a urmat la serviciu şi a închis partida cu 10-6.

Astfel că sâmbătă, Simona Halep va juca două finale, una la simplu împotriva lui Katerina Siniakova şi alta la dublu, alături de Irina Begu.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro