Simona Halep şi-a demolat adversara la Australian Open. Românca e din nou în semifinale

Simona Halep şi-a demolat adversara la Australian Open. Românca e din nou în semifinale
loading...

Simona Halep a spulebarat-o miercuri dimineaţă, pe Anett Kontaveit. Estonianca nu a avut nicio şansă în faţa româncei care a venit ca un tăvălug peste ea. Halep a făcut un meci aproape perfect.

Pentru a doua oară în carieră, Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open. Românca a fost invincibilă. Estonianca nu a avut nicio şansă în faţa româncei. A fost unul dintre cele mai bune meciuri reuşite de Simona Halep la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep a reuşit primul break la scorul de 1-1 în primul set, apoi la 3-1, după ce a ratat patru mingi de un nou break, a izbutit să se impună din nou pe serviciul estoniencei şi să se distanţeze la 4-1. Apoi, românca a trebuit să-i anuleze estoniencei o primă minge de re-break, după care, Halep şi-a făcut serviciul şi s-a distanţat la 5-1 apoi a închise setul cu 6-1 pe serviciul lui Anett Kontaveit.

Setul doi a fost la discreţia totală a lui Halep. Românca a condus cu 5-0, abia la acest scor, estonianca a reuşit să-i facă în premieră serviciul.

Halep a închis în stil mare partida, pe propriul serviciu, cu un as de zile mari. Victoria a venit după doar 53 de minute fabuloase de joc.

1.040.000 de dolari australieni şi 780 de puncte WTA şi-a asigurat Simona Halep pentru accederea în semifinalele Australian Open 2020.

În semifinale, Simona Halep va juca cu învingătoarea din ultimul sfert de finală, disputat de Garbine Muguruza şi Anastasia Pavlyuchenkova.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro