Simona Halep, şanse uriaşe să câştige Turneul Campioanelor

Simona Halep, prima româncă care a devenit numărul unu mondial în tenisul feminin, are şanse uriaşe să cucerească pentru prima dată în carieră Turneul Campioanelor de la Singapore.

Românca este favorita numarul 1 la Turneul Campioanelor. Dacă îl va câştiga, Halep va rămâne pe primul loc şi va fi principala favorită şi la Australian Open.

Simona Halep a ajuns deja la Singapore. Românca a fost prima jucatoare dintre cele 8 care a ajuns la Singapore si primul lucru pe care l-a facut.a fost o sesiune de shopping

“Nu sunt de nici 20 de minute la Singapore şi deja m-aţi transformat într-o dependentă de cumpărături! Priviţi ce pradă am!” s-a amuzat Halep pe Instagram, după ce a dat iama în magazinele de lux din cel mai mare mall aflat la parterul hotelului  în care este cazată.

Înaintea primului antrenament cu Darren Cahill, Simona a fost invitată la cea mai mare televiziune din Singapore, unde și-a amintit că în oraşul-stat a învăţat să prepare pizza, a făcut primele cursuri de yoga și a savurat rambutan, fruct miracol care previne cancerul și tratează diabetul zaharat.

Turneul Campioanelor începe pe 22 octombrie la Singapore, este ultimul turneu la care participă Simona Halep în 2017.