Simona Halep s-a supărat rău pe adversarele sale din circuitul WTA care apelează la tertipuri pentru a o scoate din ritmp în timpul partidei. Românca a spus că nu va mai fi fata bună care nu ripostează şi a anunţat că va proceda fix la fel ca adversarele sale.

Numărul unu mondial a vorbit despre strategiile la care apelează unele jucătoare, precum Maria Sharapova, pentru a-și scoate din ritm adversarele.

Halep spune că Sharapova nu este singura care apelează la astfel de strategii, dar că de acum înainte intenționează să reacționeze atunci când astfel de momente au loc.

Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play: plecările intenţionate la baie, care să scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului. Astea nu-mi plac! Sunt mai multe jucătoare care fac asta, nu doar Sharapova. Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Nu sunt genul care să protesteze, dar trebuie să spui când simți că s-a exagerat. Nu știu de ce nu reacționez pe teren, poate ar trebui să reacționez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cealaltă jucătoare o face. Voi merge împreună cu ea„, a spus Halep în cadrul unui interviu acordat pentru Canal 33.