Simona Halep s-a logodit duminică la Singapore. Românca a primit un inel foarte scump din partea reprezentantei Tiffany T, ca şi recompensă pentru faptul că încheie anul 2017 pe primul loc în clasamentul WT. Românca a glumit la conferinţa de presă spunând că s-a logodit cu tenisul!

Simona Halep a primit duminică trofeul de lider mondial WTA la final de sezon. Halep este a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc în clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), după introducerea ierarhiei computerizate, în 1975.

Este o onoare să fiu al 13-lea — de fapt, e numărul meu norocos — lider mondial la finalul anului. E un sentiment frumos. Toată munca pe care au făcut-o anul acesta își arată roadele„, a afirmat Halep (26 ani).

Simona Halep a urcat pe primul loc în clasamentul mondial pe 9 octombrie, devenind al 25-lea lider din istoria ierarhiei WTA, fiind totodată prima româncă ce ajunge în această poziție. Realizarea a venit după o victorie în fața letonei Jelena Ostapenko, în semifinale, la Beijing.

„Cel mai frumos moment pot spune că l-am avut pe teren, când am câștigat cu Ostapenko la Beijing”, a mărturisit Simona.

simona halep inelDupă ce a primit inelul de lider mondial din partea reprezentantei Tiffany T, Simona Halep a declarat amuzată: „Nu mă logodesc. Sunt logodită cu tenisul”.

În 2017, românca a câștigat un singur titlu, Mutua Madrid Open, dar a jucat finala turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, precum și finale la Roma, Cincinnati și Beijing, participând pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde nu a reușit să depășească faza grupelor.

Halep va reveni luni în țară și apoi va pleca într-o vacanță deja programată.