Simona Halep s-a ajuns și refuză să mai joace pentru România în Fed Cup

Simona Halep s-a ajuns și refuză să mai joace pentru România în Fed Cup
loading...

Simona Halep refuză naționala de tenis feminin a României și nu va juca în barajul de accedere în Grupa Mondială a Fed Cup. Numărul trei mondial a invocat oboseala și programul competițional încărcat din luna aprilie.

Simona Halep s-a ajuns și dă cu flit naționalei de Fed Cup a României, fix în cel mai important moment.

“Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart. Dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina este în formă bună şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo”, a declarat ocupanta locului trei în ierarhia WTA.

Dacă ar fi avut de câștigat bani serioși din această înfruntare, cel puțin jumătate de milion de euro, cu siguranță, Halep ar fi mers să joace pentru România. Numai că acum calculele sunt la un alt nivel iar interesul personal și financiar primează înaintea celui național.

Astfel că în Canada, România va merge cu Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu. În aceste condiții, calificarea României în Grupa Mondială a Fed Cup este incertă.

România va juca cu Canada, în perioada 18-19 aprilie, în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<