Din cauza propriului manager, Simona Halep poate pierde un contract de sponsorizare de 2 milioane de dolari cu o firmă de cosmetice din Statele Unite.

În loc să îi aducă cât mai multe contracte de sponsorizare şi să-i sporească veniturile, managerul Virginia Ruzici face fix pe dos şi îi pune beţe în roate lui Halep.

O cunoscută firmă de cosmetice din SUA i-ar fi pus Simonei Halep pe masă un contract de 2 milioane de dolari, susține LibertateaPrincipala cerință a companiei a fost să negocieze direct cu sportiva, însă Virginia Ruzici, managerul Simonei, ar fi refuzat ferm, transmițându-le că asta este doar responsabilitatea ei.

„Nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au niște întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesați dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic, atât timp cât a dat un pas înapoi de la început„, a declarat un reprezentant al firmei americane conform Libertatea.

În prezent, Simona Halep joacă fără sponsor, fiind primul lider mondial din istoria tenisului feminin care a jucat un Grand Slam fără sponsor tehnic pe echipament.