Simona Halep rămâne fără antrenorul australian sub comanda căruia a ajuns numărul unu mondial. Darren Cahill este pe lista unui star din circuitul masculin, anunță Digisport.ro.

Publicaţia 24 Heures a anunțat că Stanislas Wawrinka ar fi interesat de o colaborare cu antrenorul australian în vârstă de 52 de ani. Jucătorul din Țara Cantoanelor tocmai s-a despărțit de Magnus Norman și are o listă cu mai multe nume pentru o colaborare pe viitor: fratele său mai mare, Jonathan Wawrinka, dar și Darren Cahill, Yannick Fattebert, Claudio Mezzadrisau Mikael Tillstrom.

De colaborarea cu acesta se leagă și cele mai mari succese din cariera jucătoarei din România, printre care se numără, în acest an, a doua finală disputată la un turneu de Grand Slam și urcarea pe primul loc în lume. La ultima și cea mai importantă performanță a contribuit și cooptarea în staff a lui Andrei Pavel, cel despre care chiar ea spune că i-a fost idol în copilărie.

În acest moment, Simona Halep și Darren Cahill se află la Singapore, acolo unde participă la Turneul Campioanelor. Azi, Halep joacă meciul calificării în semifinale, contra lui Elin Svitolina.