Simona Halep, probleme la un picior după meciul din Fed Cup!

Simona Halep are ceva probleme medicale după meciul câştigat sâmbătă la Cluj Napoca, în faţa elveţiencei Viktorija Golubic.

Simona jalep a declarat că la scurt timp după startul partidei a suferit o contractură la picior.

„Sunt bucuroasă că am reuşit să câştig acest prim meci. De fiecare dată e greu la FedCup, dar astăzi a fost ceva deosebit, o ceremonie deosebită. Am fost foarte impresionată şi contractată de emoţie şi am suferit o contractură la picior în ghemul doi. Dar o să mă recuperez şi o să joc mâine. Nu se pune problema să nu fiu mâine în teren. Vine din interior cât de mult îţi doreşti să termini un meci, dar astăzi nu a contat durerea. Toţi m-au ajutat astăzi să câştig, dar mai ales publicul”, a spus Halep.

Românca a subliniat că pentru ea a fost de trei ori mai greu decât în finala Australian Open: Am declarat şi pe teren, după meci, că a fost de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne, din cauza emoţiilor. Când am emoţii nu pot să mănânc, am dureri şi arsuri la stomac, iar corpul meu e contractat.

Întrebată cu ce s-a deosebit acest meci pentru ea, Halep a răspuns: Ceremonia a fost specială, a fost în premieră, dar m-a impresionat foarte mult că după ce am fost prezentată în echipă toată lumea a început să strige: ‘Simona’. Faptul că atât de mulţi oameni şi-au dat interesul să creeze coregrafia şi mi-au scandat numele şi au pus multă energie mă face să apreciez şi m-a emoţionat.

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, care se desfăşoară la Cluj-Napoca. Iar Irina Begu s-a impus în faţa lui Timea Bacsinszky, scor 6-4, 6-4.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!