Simona Halep a obţinut joi dimineaţă, o victorie dramatică în semifinala de la Australian Open cu Angelique Kerber. Românca a făcut declaraţii senzaţionale după ce s-a impus în trei seturi în faţa nemţoaicei.

Imediat după terminarea partidei fantastice dar şid ramatice în acelaţi timp, Simona a analizat la rece, victoria incredibilă reuşită în faţa lui Kerber, anticipând că va avea parte de un meci asemănător în finala cu Caroline Wozniacki de sâmbătă.

„A fost un meci foarte greu. Tremur, sunt foarte emoţionată. Ştiam că va fi foarte complicat, e o adversară foarte bună. Mă bucur mult că am rezistat şi m-am impus. Nu e uşor să ai două astfel de meciuri în turneu. Mulţumesc publicului, care m-a susţinut şi m-a ajutat. În acest meci am fost prima care a ratat două mingi de meci. Dar am avut încredere în propriile forţe. După acea accidentare am spus să dau totul în restul turneului şi cred că am reuşit să fac asta. Cu siguranţă mă voi odihni după finalul turneului. Încerc să rămân foarte calmă, azi a fost un meci dramatic. Sunt mândră de ceea ce am realizat. O respect mult pe Wozniacki. Ştiu că va fi un meci similar, va trebui să alerg mult. Am nevoie de odihnă serioasă. Voi da tot ceea ce pot, voi fi mai curajoasă, asta am spus după finala de la Roland Garros. Vreau să dau tot ceea ce am mai bun în finală. Trebuie să cred că voi câştiga, nu neapărat să mă gândesc la titlu„, a declarat Simona Halep, la interviul de după meci.