Simona Halep s-a supărat maxim pe presa din România dar și pe românii care au criticat-o pe rețelele de socializare pentru meciul catastrofal făcut luni la Wimbledon unde a fost eliminată în primul tur de slovaca Jana Cepelova.

Simona Halep dă dovadă de o aroganță și o nesimțire incredibilă. În loc să recunoască că e total ieșită din formă și că se afundă tot mai mult în greșeli impardonabile, Halep se războiește cu românii și cu presa din România.

În loc să fie deranjată de faptul că nu mai joacă nimic de două luni de zile, Halep a sărit ca arsă de faptul că fanii români, cât și presa, o critică prea dur pentru eșecul de la Wimbledon.

Drept urmare, Simona Halep a anunțat că nu va reveni în România după ce își încheie participarea la Wimbledon.

”E greu să mă întorc acum în România. De obicei, mă întorc des în ţară după turnee, dar acum, mă gândesc să nu mai fac asta. Vreau să văd ce pot alege şi unde pot să merg în vacanţă. Vreau să plec. La început, am fost surprinsă de reacţiile urâte din ţară, dar acum sunt obişnuită să aud astfel de lucruri în România. Nu e o problemă pentru mine, pentru că m-am obişnuit. Pot să spună lucruri urâte pentru că eu ştiu cât muncesc. Aşa că nu trebuie să mă explic şi ce trebuie să fac”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de după meci.

Este al doilea eșec usturător în sezonul pe iarbă, suferit de Halep, după cel din sferturi de finală de la Birmingham în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic.

Luni, Halep a fost învinsă în trei seturi, scor 7-5, 4-6, 3-6, de  slovaca Jana Cepelova aflată pe locul 106 mondial în clasamentul WTA.