Simona Halep a aut o reacţie neaşteptată la ceremonia de premiere de la Montreal. Numărul unu mondial i-a taxat dur pe românii care au strigat M**E PSD în timpul partidei. Românca le-a cerut conaţionalilor prezenţi în tribune să respecte turneul şi competiţia atunci când aleg să vină să asiste la meci.

Simona Halep îi pune la colţ pe românii care au venit la finala de la Montreal nu pentru a urmări meciul de tenis ci pentru a striga M**E PSD.

La ceremonia de premiere, unde Simona Halep a tresărit, speriată ușor, în momentul declanșării ploii de confetti, românca a făcut declaraţii surpinzătoare atât în engleză cât şi în limba română.

 „E onoare să vorbesc din nou, pe această scenă, din postura de câștigătoare. Simt că am avut o săptămână excelentă, chiar dacă am venit după o pauză lungă. Îi mulțumesc lui Sloane. De fiecare dată mă face să joc mai bine. Mereu e un meci disputat între noi. Sper să ne întâlnim de multe ori. Îmi cer scuze celor din staff. Am fost puțin nebună pe teren, în finală, dar sper să mai trăim astfel de momente. Multe astfel de momente. Vreau să le mulțumesc tuturor de aici, din Canada. Totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au făcut să mă simt ca acasă. Le mulțumesc și celor care s-au uitat la mine de acasă, știu că uneori a fost nevoie să se trezească târziu în noapte ca să mă vadă„, a declarat Simona Halep în limba engleză. După care, Halep a dorit să transmită şi un mesaj în limba română adresat românilor prezenţi în tribune.

Numărul unu mondial a taxat comportamentul unor fani români din tribune întrucât în mod repetat aceştia au strigat în timpul meciului: „M**e PSD!”. 

„Am un mesaj de adresat și în română, fanilor din tribune. Le mulțumesc pentru susținere, dar unii s-au comportat astăzi altfel. Vreau să le spun două cuvinte. Vă rog, data viitoare când veniți pe un teren de tenis, să respectați această încăpere. E mult prea deosebită pentru astfel de lucruri, a spus Simona Halep vizibil deranjată de comprotamentul românilor care au ales să politizeze finala de tenis.

Simona Halep a câştigat duminică, pentru a doua oară în carieră, turneul de tenis Rogers Cup de la Montreal, după ce a învins-o în finală, în trei seturi, pe americanca Sloane Stephens.