Simona Halep primeşte o veste cruntă. Va juca în primul tur la US Open cu coşmarul vieţii: Maria Sharapova. Rusoaica a bătut-o de şase ori la rând, astfel că românca are 99% şanse să fie eliminată de la US Open încă din primul tur.

Simona Halep, favorită numărul doi la US Open 2017, a avut un ghinion teribil. A picat în primul tur cu Maria Sharapova. Rusoaica a învins-o de fiecare dată când a jucat cu românca.

Maria Sharapova, beneficiara unui wild-card, poate bifa săptămâna viitoare cea de-a şaptea vitctorie în faţa româncei care are efectiv frică de rusoaică.

Simona Halep a dovedit de şase ori la rând că suferă de complexul Sharapova. Românca este efectiv paralizată de frică când joacă cu Sharapova.

Dacă printr-o minune ar trece de Sharapova, Halep ar da în sferturi peste alt coşmar:  Konta, iar în semifinale peste Gabrine Muguruza, cea care a umilit-o pe Halep în finala de la Cincinnati, de duminică, cu 6-1, 6-0.

Turneul de Grand Slam de la US Open se va desfășura în perioada 28 august – 10 septembrie și va fi în direct la EuroSport.