Simona Halep, lovitură devastatoare la US Open. Va fi eliminată în primul tur. Iată din ce motiv!

Simona Halep, lovitură devastatoare la US Open. Va fi eliminată în primul tur. Iată din ce motiv!
loading...

Simona Halep primeşte o veste cruntă. Va juca în primul tur la US Open cu coşmarul vieţii: Maria Sharapova. Rusoaica a bătut-o de şase ori la rând, astfel că românca are 99% şanse să fie eliminată de la US Open încă din primul tur.

Simona Halep, favorită numărul doi la US Open 2017, a avut un ghinion teribil. A picat în primul tur cu Maria Sharapova. Rusoaica a învins-o de fiecare dată când a jucat cu românca.

Maria Sharapova, beneficiara unui wild-card, poate bifa săptămâna viitoare cea de-a şaptea vitctorie în faţa româncei care are efectiv frică de rusoaică.

Simona Halep a dovedit de şase ori la rând că suferă de complexul Sharapova. Românca este efectiv paralizată de frică când joacă cu Sharapova.

Dacă printr-o minune ar trece de Sharapova, Halep ar da în sferturi peste alt coşmar:  Konta, iar în semifinale peste Gabrine Muguruza, cea care a umilit-o pe Halep în finala de la Cincinnati, de duminică, cu 6-1, 6-0.

Turneul de Grand Slam de la US Open se va desfășura în perioada 28 august – 10 septembrie și va fi în direct la EuroSport.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Ana
  Ana 25 august, 2017, 22:36

  Întotdeauna o voi încuraja pe Simona,,,, te apreciez Simona pentru toata strădania ta si pentru realizările tale ,,, sunt Colosale! Esti unica ! Iti urez succes deplin in competițiile următoare,!

  Reply this comment
 2. Giuc
  Giuc 26 august, 2017, 09:39

  Daca pornesti cu gandul ca vei pierde,putine sanse sa castigi.Sharapova nu rezista la efort.Daca primeste mingi doar pe laterale ,si alearga,nu mai face doi bani.Problema este ca Simona nu prea poate pune mingi pe laterale.Sunt ori prea inauntru ,ori sunt afara.

  Reply this comment
 3. Patru Marin
  Patru Marin 27 august, 2017, 15:18

  Lasa ca apare un abandon…o entorsa,acolo ceva…ca santem specialisti..ce dracu?….s-au mai stii?….mana lui Putin….amestecul Rusiei?….ca santem specialisti in asa ceva…

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<