Simona Halep, la un pas de un nou eşec. Victorie chinuită la Cincinnati în faţa unei jucătoare modeste

Simona Halep, la un pas de un nou eşec. Victorie chinuită la Cincinnati în faţa unei jucătoare modeste
loading...

Simona Halep a învins dar n-a convins. Românca s-a calificat cu dificultate în optimi de finală la turneul de tenis de la Cincinnati unde este a doua favorită la câştigarea competiţiei.

Simona Halep a fost cât pe ce să bifeze o nouă înfrângere usturătoare în circuitul WTA. Românca s-a chinuit o oră şi şapte minute cu modesta jucătoare americană, Taylor Townsend, aflată abia pe locul 134 mondial.

Simona Halep şi-a adjudecat primul set cu 6-4, după 33 de minute de joc, după ce a revenit de la scorul de 2-4. Românca a avut de furcă cu americanca aflată abia pe locul 134 mondial, venită din calificări.

În setul doi, la 3-1, Halep s-a chinuit efectiv minute bune pentru a-şi face serviciul. Americanca a avut cinci mingi de re-break. De foarte multe ori, americanca a fost peste jocul româncei şi a dominat schimbul de mingi din teren.

Cu ceva noroc, Halep s-a impus cu 6-1 în setul doi şi s-a calificat în optimi de finală la Cincinnati unde va juca cu învingătoarea partidei disputate de Anastasija Sevastova cu Roberta Vinci.

Accederea în optimi îi asigură româncei un cec în valoare de 29,100 de dolari şi 105 puncte WTA.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<