Simona Halep, jignită de către antrenorul Serenei Williams

Simona Halep, jignită de către antrenorul Serenei Williams
loading...

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou dă dovadă de multă lipsă de respect faţă de Simona Halep, lider mondial de 40 de săptămâni. Deranjat de faptul că eleva sa e o umbră a vremurilor bune, o jigneşte incalificabil pe Simona Halep, spunând că românca nu e un adevărat lider şi că lumea nici nu ştie că ea e numărul unu mondial.

Patrick Mouratoglou susţine că după ce Serena Williams a rămas însărcinată, nu a mai existat un adevărat lider în circuitul feminin.

„Cred că schimbările de lider dăunează tenisului! Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari. Nu poţi construi un superstar! Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv la academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis”, a comentat Mouratoglou, pentru Tennis Magazine.

Simona Halep domină de 40 de săptămâni, în mod autoritar circuitul WTA, însă se pare că acest lucru nu îl impresionează pe antrenorul Serenei Williams.

Românca a devenit duminică seară, Regină pentru a doua oară la Montreal după ce a învins-o în finală pe Sloane Stephens.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Nic
    Nic 13 august, 2018, 16:33

    Who is this guy, Patrick Mouratoglou? Never heard of him. Who cares what he thinks. I only know who Simona Halep is.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<