Simona Halep, încă un eşec usturător. Românca, învinsă categoric de Dominika Cibulkova, în turul II la Wuhan

Simona Halep, încă un eşec usturător. Românca, învinsă categoric de Dominika Cibulkova, în turul II la Wuhan
loading...

Simona Halep este de nerecunoscut. După ce a pierdut dramatic finala de la Cincinnati şi mai apoi a fost eliminată în primul tur la US Open, românca mai înregistrează încă un eşec.

Simona Halep pare că nu se mai regăseşte pe final de sezon. Numărul unu mondial, a fost eliminată de Dominika Cibulkova, locul 31 WTA, în turul II al turneului de la Wuhan din China. Românca a fost învinsă în două seturi, scor 0-6, 5-7.

Primul set a fost unul de coșmar pentru româncă, fiind pierdut la zero.  Pe lângă jocul catastrofal din primul set, Halep a acuzat probleme medicale și a cerut de două ori intervenția medicului, având dureri la spate și la coapsă. Românca nu a existat în primul set unde a câştigat doar opt puncte.

În setul doi, după ce a revenit de la 0-2, Halep a avut șansa să trimită meciul în decisiv, după ce a servit la 5-4 pentru câștigarea setului. Însă slovaca n-a cedat, a întors și a câștigat și setul doi cu 7-5.

În 2017, Halep a fost eliminată în turul doi la Wuhan de rusoaica Daria Kasatkina. A fost a doua competiție consecutivă, după US Open, în care Halep iese după primul meci.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro