Simona Halep a încasat sâmbătă seară, încă o înfrângere usturătoare. Românca nu se află deloc în formă bună. Agnieszka Radwanska a eliminat-o pe Halep în turul trei la Miami.

Simona Halep, numărul unu mondial, nu mai joacă nimic de o bună bucată de vreme. După eşecul răsunător de la Indian Wells, românca mai încasează o înfrângere usturătoare.

După ce a câştigat primul set cu 6-3, Halep a fost de nerecunoscut în setul doi pe care l-a pierdut cu 2-6. În setul trei, românca dădea semne de revenire. A început cu break, a condus cu 2-0, dar apoi a început din nou să greşească enorm şi în cele din urmă a pierdut cu 3-6.

Din păcate, Halep nu se trezeşte din forma proastă în care se află. Extrem de nervoasă, comite foarte multe erori neforţate şi joacă din ce în ce mai slab de la un meci la altul.

Halep este calificată şi în turul doi la dublu feminin unde face pereche cu Irina Begu. Însă nu este exclus ca după acest eşec, Halep să renunţe să mai joace în turneul de dublu.

Simona Halep este în prezent o umbră palidă a jucătoarei magnifice care a făcut un turneu memorabil la Australian Open. Românca este de nerecunoscut!