Simona Halep, făcută praf de un psihoterapeut: Simona Halep joacă tenis doar pentru bani

Simona Halep, făcută praf de un psihoterapeut: Simona Halep joacă tenis doar pentru bani
loading...

Simona Halep joacă tenis doar pentru bani, și nu de plăcere așa cum susține. Dezvăluirea a fost făcută de psihoterapeutul Peti Coman, care are o vastă experiență în domeniul sportiv.

Simona Halep e ahtiată după bani. Vrea să câștige cât mai mulți și din acest motiv se blochează în majoritatea partidelor pe care le joacă, mai ales cu jucătoare slab clasate la nivel mondial.

Psihoterapeutul Peti Coman spune clar și răspicat că Simona Halep joacă tenis doar pentru bani și nu din plăcere.

În opinia mea, Simona Halep nu a ajuns să joace de plăcere, ci pentru recompensa financiară. Există o anumită atitudine, o anumită faţă pe care o au oamenii atunci când fac lucruri de plăcere. Simona Halep nu o are. Cred că nu a găsit un psiholog care să lucreze cu ea pe partea de autocunoaştere şi dezvoltare personală”, a declarat Peti  Coman pentru bitpress.ro.

Așa explică psihoterapeutul cauza înfrângerilor neaşteptate suferite de Simona Halep în ultima vreme.

Peti Coman îi ajută pe sportivii români să câştige meciurile prin forţa mentalului, iar celebra doctoriţă i-a analizat profilul celei mai bune jucătoare de tenis din România.

Peti Coman a predat la şcoala PRO de antrenori şi mai punctează că Simonei îi lipseşte originalitatea: Simona Halep nu este autentică, aici are ea nevoie să lucreze.

În doar șapte zile, Simona Halep a suferit două înfrângeri usturătoare la Guangzhou și Wuhan. În sferturi de finală la Guangzhou, Halep a fost învinsă de Denisa Allertova, aflată abia pe locul 74 mondial. Iar în optimi la Wuhan, românca a a fost învinsă de Johanna Konta, locul 66 mondial, deși Halep a condus cu 5-1 în setul decisiv.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. CRISTI
  CRISTI 2 octombrie, 2015, 14:38

  PENTRU CE CREDEATI DESTEPTILOR CA PRACTICA SIMONA HALEP ACEST SPORT.SA FIE PLATITA PE SURCELE?NORMAL PENTRU BANI.UN SPORTIV PROFESIONIST NU MAI ARE POSIBILITATEA SA LUCREZE IN ALTA PARTE,SA FACA O FACULTATE,MASTER,DOCTOR,ETC.BRAVO EI.FELICITARI SI SUCCES SIMONA PE MAI DEPARTE.

  Reply this comment
 2. elise
  elise 3 octombrie, 2015, 10:17

  Si care sunt antrenorii eminenti pe care i-a pregătit d-na doctor???Romania are numai ”personalitati ”care-si dau cu părerea.Partea materială este si ea importantă ,ptr că nu intamplător a ajuns Simona aici,a costat o avere.Succes Simona!!

  Reply this comment
 3. piotr
  piotr 4 octombrie, 2015, 12:18

  Normal exact ori si ce efort il face de placere sau nevoit trebuiesc platite asta e viata Succes Simona si castiga invige si trebuie sa primesti bani

  Reply this comment
 4. George W. Topârcescu
  George W. Topârcescu 4 octombrie, 2015, 14:30

  Ete drace, psihoterapuetul care dă consultații gratis ! Cu certitudine, Simona nu a avut nevoie de consultațiile contracost, evident, ale doamnei psihoterapeut, așa că… această doamnă încearcă pe alte căi, mai neortodoxe, să facă rost de bani. Chiar și acest interviu l-a dat pentru bani, că nu există medic, indiferent de specializare, care să dea interviuri sau consultații gratuite. Aberații ieftine, care pun într-o lumină proastă autorul interviului, căci, și formații de renume ale fotbalului mondial au pierdut în fața unor echipe mărunte… sau nici acestea nu aveau controlul psihoterapeut făcut la zi ? Cel puțin, Simona Halep a dus numele României peste tot, pe unde a umblat, pe când doamna psihoterapeut este un no name pe plan mondial. Așa e unii… vorbesc din cărțile copilăriei, pentru că atunci când nu ajungi la struguri, invoci motivul că aceștia sunt acrii.

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<