Simona Halep joacă tenis doar pentru bani, și nu de plăcere așa cum susține. Dezvăluirea a fost făcută de psihoterapeutul Peti Coman, care are o vastă experiență în domeniul sportiv.

Simona Halep e ahtiată după bani. Vrea să câștige cât mai mulți și din acest motiv se blochează în majoritatea partidelor pe care le joacă, mai ales cu jucătoare slab clasate la nivel mondial.

Psihoterapeutul Peti Coman spune clar și răspicat că Simona Halep joacă tenis doar pentru bani și nu din plăcere.

În opinia mea, Simona Halep nu a ajuns să joace de plăcere, ci pentru recompensa financiară. Există o anumită atitudine, o anumită faţă pe care o au oamenii atunci când fac lucruri de plăcere. Simona Halep nu o are. Cred că nu a găsit un psiholog care să lucreze cu ea pe partea de autocunoaştere şi dezvoltare personală”, a declarat Peti  Coman pentru bitpress.ro.

Așa explică psihoterapeutul cauza înfrângerilor neaşteptate suferite de Simona Halep în ultima vreme.

Peti Coman îi ajută pe sportivii români să câştige meciurile prin forţa mentalului, iar celebra doctoriţă i-a analizat profilul celei mai bune jucătoare de tenis din România.

Peti Coman a predat la şcoala PRO de antrenori şi mai punctează că Simonei îi lipseşte originalitatea: Simona Halep nu este autentică, aici are ea nevoie să lucreze.

În doar șapte zile, Simona Halep a suferit două înfrângeri usturătoare la Guangzhou și Wuhan. În sferturi de finală la Guangzhou, Halep a fost învinsă de Denisa Allertova, aflată abia pe locul 74 mondial. Iar în optimi la Wuhan, românca a a fost învinsă de Johanna Konta, locul 66 mondial, deși Halep a condus cu 5-1 în setul decisiv.